Fianke coaching training online – Talentontwikkeling

Verlang jij ook naar krachtige keuzes kunnen maken?

Krachtige keuzes maken door je talent te benutten

“Ik ben zo slecht in keuzes maken! En als ik ze al maak zijn het vaak de verkeerde. Inmiddels ben ik er zo onzeker over. Dit is het niet, maar wat dan wel? Ik zou zo graag krachtige keuzes willen maken.” Regelmatig is dit de insteek van een coachtraject en ook de gesprekken met young professionals gaan hier vaak over. Zo ook vorige week.

We staan op een netwerkborrel en hebben het over onze missie en onze ambities. Waar we vandaan komen en hoe we hebben geworsteld. Hij is 27, ik ben 49 en we herkennen elkaars verhaal.

Allebei hebben we een burn-out gehad. Wel voelen dat het niet loopt zoals je zou willen, maar niet weten waar het hem in zit.

Hij vertelt me dat het best even geduurd heeft voor hij door had waarom het werk wat hij deed hem geen energie gaf en voor hij zag wat dan wél.

Ik herken me zo in zijn verhaal. Ook ik heb geworsteld tot ik een burn-out kreeg. Tot ik ontdekte wat er wél bij me past. Toen kon ik keuzes maken: aangeven wat ik niet wilde en waar ik juist wel voor gevraagd wilde worden.

Makkelijk is te voelen wat je niet wilt. Veel lastiger is aan te geven wat je dan wél wilt. Terwijl dat laatste juist belangrijk is om dáár te komen waar jij energie uit haalt en gelukkig van wordt. Zelfinzicht is hierin een heel belangrijke sleutel: weet wie je bent, wat jouw drijft, wat je talenten zijn en zet dit heel bewust in.

Wil je lezen of zien hoe ik heb geleerd om krachtige keuzes te maken? Kijk dan de video of lees het verhaal onder ‘Over ons’. Wie weet inspireert het je. En wil je eens met mij van gedachten wisselen over jouw worstelingen bel of mail me dan gerust voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal.

Laat een reactie achter